Misc Unsigned Bands - Endri Stefi - Kacurrelja Chords & Tabs

 

Endri Stefi - Kacurrelja Chords & Tabs

Misc Unsigned Bands Chords & Tabs

Version: 1 Type: Chords

Endri Stefi - Kacurrelja Chords

   
Endri dhe Stefi - Kacurrelja

kapo 1st fret (kapotasti ne perden e pare) 
koha 4/4

 
Em       Am       C         Em    
Me ndini shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel 
Em	   Am       C			 Em 
ka disa dite jam tu merzite a do te gjeje ndjenja zemren 
Em	    Am	      C       Em 
ne lagjen time has dhe nje shitore ku ka dhe karamela 
Em      Am       C       Em 
por kryesorja eshte punetorja me floket kacurrela 


D          Em
o dredh o dredha dredha
D         Em
o si ajo s'ka t'tjera 
D        Em 
e embel si karamelja
D         Em
kjo vajze me kacurrela
[ Tab from: https://www.guitartabs.cc/tabs/m/misc_unsigned_bands/endri_stefi_kacurrelja_crd.html ]
 
Em      Am          C       Em  
Ka disa here n' shitore me shohin kinse per karamela
Em       Am        C         Em
por kacurrelja kur te me shikjoj dal dhe me gjena t'tjera (2 here) 

Em(1strum) Am(1strum)
ma jep kete ma jep ate
Em(1strum) Am(1strum)
edhe kete edhe ate 
Em   Am    C   Em
  kacurreljaaaaaa...... 
Em   Am    C   Em

Ndihmomni shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel 
ka disa dite kot jam tu prite a do te gjej ndjenja zemren 
ne lagjen time eshte nje shitore ku ka dhe karamela 
por kryesorja eshte punetorja me floket kacurrela 

o dredh o dredha dredha 
o si ajo s'ka t'tjera 
e embel si karamelja 
kjo vajze me kacurrela 

Ka disa here n' shitore me shohin kinse per karamela 
por kacurrelja kur te me shikjoj dal dhe me gjena t'tjera (2 here) 

ma jep kete ma jep ate 
edhe kete edhe ate 
kacurreljaaaaaa......