Sky Juice Coffee - Boneka Chords & Tabs

 

Boneka Chords & Tabs

Sky Juice Coffee Chords & Tabs

Version: 1 Type: Chords 0 ratings
1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
comments

Boneka Chords

   
Band	:Sky Juice Coffee
Song	:Boneka
Album	:Pheaw (2nd Demo)
September 2003
Petaling Jaya,Selangor Darul Ehsan,Malaysia

Lagu ni daripada 2nd demo iaitu "pheaw" yang telah pun released 
september 2003.Lirik oleh mr.mior luqman hakim dan lagu oleh mr.mior
dan mr.hazlami.Recording untuk lagu ni mengambil masa 3hari dan lagu 
ini berkisarkan tentang seorang lelaki yang jatuh cinta dengan 
kejelitaan seorang gadis sejak pandangan pertama kali.Lalu lelaki 
tersebut berusaha sedaya-upaya untuk memikat si gadis dan akhirnya 
berjaya.Tetapi kejelitaan seorang gadis tidak mencerminkan peribadi 
sebenar gadis itu.Gadis itu hanya mempermainkan hati lelaki itu 
sehinggalah akhirnya lelaki malang itu menyedari akan penipuan yang 
sedang berlaku lalu bertekad untuk melupakan segala detik percintaan 
mereka berdua.Ohh.. syahdunya! =P

Verse1-

Am		Em
Tika kali pertama kita bersua
F		G
Tanpa rasa curiga kita mengenali sama
Am	Em	    F		G
Lambaian yang pertama ku terima
Am		Em
Wajah ayumu ku rindu selalu
F		G
Apa saja kulakukan hanyalah untukmu
Am	Em	    F		G
Senyuman yang kau berikan padaku

Chorus-
[ Tab from: http://www.guitartabs.cc/tabs/s/sky_juice_coffee/boneka_crd.html ]
C	G	Am
Wahai gadis jelita
F
Ku sayang padamu
C	G	Am
Wahai gadis jelita
F
Ku cinta padamu
G
Padamu...

Verse2-

Am		Em
Sudut hatimu ku cuba teroka
F		G
Tapi mengapakah aku tiada di sana
Am	Em	    F		G
Apakah dihatimu ku tiada
Am		Em
Aku sedari aku hanya boneka
F		G
Yang kau suka permainkan saja
Am	Em	    F		G
Benarkah ini dinamakan cinta

Bridge-
   F
Lupakanmu...
C	G	Am
Detik yang ku lalui
   F
Lupakanmu...
C	G	Am
Masa yang ku senangi
   F
Lupakanmu...
C	G	Am
Saat yang ku hargai
   F
Lupakanmu...
C	G		Am	   F
Ku harap kau kan menyedari kesilapanmu
G
Oh kasih...

Solo-

C G Am Em F C G

C G Am Em F C F G



+Solo lead kena tanya Mr.Hazlami pasal dia sorang je yang tahu!
+Apa-apa korang nak tanya email ajela inhalerz_ezex@yahoo.com
+Nak demo sama ada 1st atau 2nd and 3rd demo yang still under- 
 progress bolehla call mr.hazlami 0125761331 mr.mior 0123515090
Comments