Purgatori - Do Ti Lutem Qiellit Chords & Tabs

 

Do Ti Lutem Qiellit Chords & Tabs

Purgatori Chords & Tabs

Version: 1 Type: Chords 0 ratings
1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
comments

Do Ti Lutem Qiellit Chords

   
PURGATORI, do t'i Lutem Qiellit.
 Tabbed by snm010@stud.aubg.bg.
  
Do t'i Lutem Qiellit---Purgatori--

Intro: Am, G, D, Am

(Am) Ne dhomen time, (G)I shtrire qendroje
(D)Mendoje per ty, (Am)dhe kete kenge e kendoje
(Am)Ne Mendjen time, (G)te parafytyroje, 
(D)Puthejet e zjarrta i (Am)enderoje

(Em)Do t'i lutem qiellit (Hm7)qe te me kthehesh prap
(D)E Henes e Diellit (A)qe te duhemi si me pare
(Em)Do t'i lutem qiellit (Hm7)qe te me kthehesh prap
(D)E Henes e Diellit (A)qe te duhemi si me pare
[ Tab from: http://www.guitartabs.cc/tabs/p/purgatori/do_ti_lutem_qiellit_crd.html ]
(Am)Engjujte te vetmit qendrojne,(G)Me flasin me ngushllojne
(D)Qe ta (lidhi jeten?)nga ti nga kjo (Am)dashuria pa lumturi
(Am)Ne dhimbije i shtrire qendroje, (G)engjujt i ndegjoje
(D)dhe i lutem qiellit per ty, (Am)Henes dhe Diellit

(Em)Do t'i lutem qiellit (Hm7)qe te me kthehesh prap
(D)E Henes e Diellit qe te (A)duhemi si me pare
(Em)Do t'i lutem qiellit (Hm7)qe te me kthehesh prap
(D)E Henes e Diellit qe te (A)duhemi si me pare   ...jjjjeeeeeee 

----perserite refrenin-------

Pergatiti: Shenoll Muharremi e-mail:snm010@stud.aubg.bg 
:: Ultimate Guitar Archive :: 
http://www.ultimate-guitar.com Comments