Gjurmet - Ne Tren Per Perzeren Chords & Tabs

 

Ne Tren Per Perzeren Chords & Tabs

Gjurmet Chords & Tabs

Version: 1 Type: Chords

Ne Tren Per Perzeren Chords

   
Vers 1

C
Se di a u kam treguar 
C         F
e kam nje kenge o shum te mire 
C         F
o plot uzdaj por me nje hije
C         G       C
me se miri e kendoj dhe percjelli me pije 

C         F
E kam nje kenge o pa mahi 
C         F
o edhe peja o e ka ni
C       G       C
ne lom e ne qarshi e ne metohi 

Refrain

Am         G
Skam lan kend o pa e permend 
Am         F
dashurise o i kam lan vend 
Am         G
dashurise o i kam lan vend 
Am         F
o ne tren per perzeren 

Am         G
E mua njehere me ka thene nje plak 
Am         F
kenga halleve u ben lak
Am         G
kenga halleve u ben lak 
Am         F
o se jeta nuk eshte kajmak, o nuk eshte kajmak 

Vers 2

C         F
E kam nje kenge, pa e tepruar 
C         F
eshte e lehte o per ta kenduar 
C         G     C
e ne mahalle nuk eshte nje fmi qe nuk e di 
[ Tab from: http://www.guitartabs.cc/tabs/g/gjurmet/ne_tren_per_perzeren_crd.html ]
C         F
E kam nje kange o pa mahi 
C         F
e tan kosova o e ka ni 
C         G     C
e me se miri e kendoj dhe kendon edhe ti 

Refrain

Am         G
Skam lan kend o pa e permend 
Am         F
dashurise o i kam lan vend 
Am         G
dashurise o i kam lan vend 
Am         F
o ne tren per perzeren 

Am         G
E mua njehere me ka thene nje plak 
Am         F
kenga halleve u ben lak
Am         G
kenga halleve u ben lak 
Am         F
o se jeta nuk eshte kajmak, o nuk eshte kajmak 

Solo

Refrain

Am         G
Skam lan kend o pa e permend 
Am         F
dashurise o i kam lan vend 
Am         G
dashurise o i kam lan vend 
Am         F
o ne tren per perzeren 

Am         G
E mua njehere me ka thene nje plak 
Am         F
kenga halleve u ben lak
Am         G
kenga halleve u ben lak 
Am         F
o se jeta nuk eshte kajmak, o nuk eshte kajmak